vineri, 15 mai 2009

IUBIREA E TOTUL...

Asta cred eu,iubirea pentru Dumnezeu,iubirea fata de aproapele,iubirea fata de tine insuti...Din pacate in momentele mai grele din viata mea uit cat ma iubeste Dumnezeu si cad...in deznadejde,de fapt stiu ca nu sunt ca si ceilalti oameni si trebuie sa ma limitez la cat se poate si totusi cand imi depasesc limitele apare suferinta fizica si mai ales sufleteasca...De ce,de ce,de ce...,pt.ca asa a ingaduit Dumnezeu ca sa am aceasta cruce si ma rog sa-mi dea multa rabdare,smerenie,putere de a trece peste toate cu Iisus in inima mea!DOAMNE daca nu te-as fi gasit peTine,ce-ar fi fost viata mea?Ajuta-ma sa te pot pastra mereu in inima si in sufletul meu,sa-mi fi mereu alaturi sa te pot iubi mereu...

5 comentarii:

  1. Draga mea Florik, ce ma bucur ca 'ai aparut' iar pe blog. Te-am cautat ....unde ai fost? In sfarsit Slava Domnului ca 'esti' din nou aici.Te imbratisez cu dragoste si te invit pe la mine caci am postat o poezie care cred ca ti se potriveste si tie. apaoezia este :ELEGIE.
    Te astept si astept sa-mi spui daca iti place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-am cautat prin blogul lui 'Sufletel' la postarea ei din data de 22. februarie. Citeste acolo te rog. Fii binecuvantata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt aici...Exist,sper,astept...MANTUIREA!D-zeu sa ne invredniceasca si sa ne intareasca!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur...MULT, MULT, F. MULT ca existi.Fii increzatoare n puterea fara margini a lui Dumnezeu. PSALM. 91.este darul meu pt. tine.Te iubesc, cum si Isus ma iubeste si ne iubeste pe toti. Bine ai venit!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc din suflet,am zile f.grele uneori dar...trec!Toata nadejde in BUNUL D-ZEU si e bine,rezistam tuturor interperiilor... Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere