duminică, 1 februarie 2009

TRISTETE,SUPARARE,NERVI?

AM INCEPUT O ZI FRUMOASA,CU REALIZARI PERSONALE(DATORATE BUNULUI D-ZEU),DAR VINE CATE UN MOMENT CAND TOATE IAU O INTORSATURA URATA.MA SIMT ... RAU(SUFLETESTE VORBIND) CU TOATE CA INCERC SA MA GANDESC CA BINELE STA IN NOI,IN INIMA NOASTRA SI ATUNCI DE CE MA MAI CHINUIESC?DE CE MA GANDESC LA LUCRURI CARE IMI FAC RAU?DE CE VAD TOTUL IN INTUNERIC STIIND CA DOAR LUMINA MA POATE SALVA,RAZELE GINGASE TRIMISE DE SUS,DE CE NU MA POT INVALUI IN LUMINA LUI IISUS SI ACOLO SA RAMAN?POATE PT.CA INCA MAI AM RAUTATE IN SUFLET SI VREAU NEAPARAT SA SCAP DE EA...EU CRED CA IUBESC PE TOATA LUMEA,EU DORESC BINELE TUTUROR SI TOTUSI...DE CE UNEORI. MINTEA O IA RAZNA SI INIMA PLANGE?
VREAU SA SLUJESC APROAPELE,VREU SA PRIVESC CHIPUL TAINIC AL LUI D-ZEU,SA FAC FAPTE BUNE,SA PUN IUBIREA MAI PRESUS DE TOATE,VREAU SA-L SLUJESC MEREU PE D-ZEU,ATUNCI DE UNDE RAUTATE,DE CE NELINISTE IN SUFLET,CAND STIU CA D-ZEU E NUMAI IUBIRE,NUMAI BUNATATE,IERTARE,BUCURIE...VIATA!
O SA FIE MAINE MAI BINE,IMI VA FI LUMINA IN SUFLET SI VOI INCERCA SA FIU MAI VESELA...?
MA VOI BUCURA DE PASARI,DE SOARE,DE PLOAIE,DE TOT CE NE INCONJOARA SI VOI ZICE MEREU:SLAVA TIE DOAMNE!

8 comentarii:

  1. Flory draga mea!De ce razbate atata tristete din pagina ta de blog? Strigi parca si ai vrea si nu ai vrea sa fii auzita.Ce te intristeaza asa mult de nu te poti invalui in lumina Lui?Daca vrei ...poti fi mai optimista gandind-u-te ca El a purtat si povara ta,si a lumii intregi.As vrea sa-mi spui ce te apasa.Bineanteles daca vrei. Noapte buna,si astept.

    RăspundețiȘtergere
  2. E...greu!Ma simt "prinsa"undeva la mijloc si nu pot sa ies...Mi-e foarte bine cand ma spovedesc,dar mie mi-ar trebui un duhovnic sa ma asculte tot a 3-zi si asta e imposibil(deocamdata).Poate daca as trai o perioada intr-o manastire...Problema e ca asa sunt eu,de fapt asa ingaduie D-zeu pt.ca altfel,fara suferinta,nu ne-am gandi la EL!Multumesc pt.intelegere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai autorizat duhovnic, este Domnul nostru cel ce ne-a purtat poverile vietii noastre, pe crucea din dealul Golgotei.Citeste pe blogul meu GANDURI si SUB GREUL CRUCII.Poate vei intelege,o anumita latura din fiinta noastra umana, atat de fragila uneori.Cel ce a scris SUB GREUL CRUCII e un fost pilot militar pensionat,dar de vreo 10 ani se lupta cu o maladie crunta numita cancer.Sigur fiecare din noi are o cruce ,mai mica sau mai mare,dar El numai EL ,Domnul Hristos ne asculta rugaciunea,lacrima,zbaterea sufletului nostru insetat de dragostea si pacea Lui.Astept sa-mi spuneti daca v-a placut,dupa ce veti citi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vad ca taci.Imi pare rau ca am insistat oarecum,pe o anumita latura....Crede-ma ca am dorit doar sa te ajut,sa te ridici din tristete.Scuze.Te las in grija LUI DUMNEZEU!El te poate scoate din starea in care esti.Capul sus, esti mult iubita de EL! Sa nu uiti asta niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu tac...si totusi tac...ce as putea sa fac in momente de neputinta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am trecut prin momente de neputinta si tare rau a mai fost, dar m-am rugat am plans si L-am implorat...si crede-ma ca nu s-a lasat mult asteptat. A si intervenit cu ajutorul gata pregatit, pentru mine. Roaga-te si vei primi....daca chiar crezi cu adevarat in EL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Florik unde esti? Nu ai mai scris nimic de ceva timp.Vreau sa stii ca ma rog pt. tine, ca nu esti singura draga mea.Iti doresc multa sana tate. Cu drag elena.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca nu sunt singura...,dar din pacate asa ma simt...si cu mari greutati sufletesti si trupesti...Vor trece...Multumesc elena marim-alexe.D-zeu sa va daruiasca cele de folos!Cred ca numai EL ma poate ajuta.Cu mult drag Florica.

    RăspundețiȘtergere