marți, 10 februarie 2009

PENTRU...IUBIRE!

E trist si totusi e placut...Sa poti iubi,sa poti darui,sa poti spera ca intr-o zi...,vei primi ceea ce meriti.De fapt ce asteptam?Sa fim intelesi,sa fim ascultati,sa daruim tot ce e mai bun in noi si atunci simtim IUBIREA...Mai presus de toate iubirea lui D-zeu e aievea si noi parca nu vrem sa o vedem si dorim altceva,de ce oare?Pentru ca suntem pamanteni,pentru ca vrem tot mai mult sau pur si simplu ne dorim sa ne simtim iubiti,ocrotiti sau protejati pur si simplu.De ce simt nevoia sa...scriu?Poate pentru ca nu am cui sa-i impartasesc ceea ce simt cu adevarat si mai ales sa inteleaga;totusi cred ca exista cineva..un 'SUFLETEL'care ar darui totul neasteptand nimic in schimb,poate de aceea ne intelegem si parca ne completam...
O seara binecuvantata tuturor!

6 comentarii:

  1. pentru sentimentul frumos al iubirii, care te invalui si te vrăjeste...si nu-ti mai da drumul repede...inchin un pahar care uneori e plin cu..surpize si uneori doar cu sprit :))
    ma bucur ca esti bucuroasa, ca o dulce bucurie...

    RăspundețiȘtergere
  2. şi am uitat să menţionez...nădejdea doar la Dumnezeu, căci oamenii( mai ales SUFLŢEL)o cam dau în bară :))

    Multă Binecuvântare

    RăspundețiȘtergere
  3. D-zeu e numai iubire dar noi nu vrem sau nu putem sa vedem mereu asta si atunci tot oamenii ne sunt mai la indemana...Da,si de asta suferim atat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cind am citit din comentariul de ami sus (pentru iubire) din nou mi se parea,de fapt ca alta data ca e scris de mine; crede-ma e atit de interesant. Cred ca trebuie sa ne cunoastem mai bine. Ai atita drepatate in ceea ce scrii...o cam dam in bara !

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Sa va intareasca Sora Draga , Dar cam departe sunteti! si mai postati ceva mai des a trecut vreme din aceasta postare sipana acum ce sa intamplat? va Ajut si eu la Acest Blog Daca Doriti Si Daca va Lase Inima sa Colaboram Prin Duh Sfant . Admin .

    Doamne Ajuta.

    Pr. Gh. Diacon.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pt.incurajari si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere